Installera laddboxar på landsbygen

De senaste åren har marknaden för elbilar vuxit snabbt och mängden elbilar på landsvägarna blir hela tiden fler. Även om elbilarna ännu står för en minoritet av alla bilar är det bara en tidsfråga innan det här förändras. Eftersom allt fler människor byter till elbilar eller hybridbilar krävs en uppdatering av den elektriska infrastrukturen.

Vid första anblick kan det kanske verka skrämmande, å andra sidan är det en fantastisk möjlighet för lantbrukare att påverka klimatet i positivt riktning. Det möjliggör för markägare på landsbygden att tjäna pengar genom att tillhandahålla laddpunkter. Om du själv äger mark kan du även hyra ut eller sälja mark till tillverkare av elbilar.

Skaffa Easee laddbox till ditt lantbruk

Med tanke på att fler och fler blir medvetna om vilka konsekvenser klimatförändringarna har, så vill många gör val som gynnar miljön och minskar utsläppen. För dig som lantbrukare har detta fördelen att förbättra luftkvaliteten och minska bullernivån på landsbygden. Dra ett strå till stacken och kika in hos Tibber som erbjuder smartladdning med Easee laddbox. Denna innovativa laddbox fungerar för alla typer av elbilar och laddar din elbil automatiskt när elpriset är som lägst.

Det finns tre anledningar till att överväga Easee laddbox:

1. Garanterar ett lägre elpris – Tibber garanterar därför ett 50 procent lägre elpris per kilowattimme jämfört med vad du betalar för din övriga el. Denna funktion kallas passande nog för “smartladdning” och om du vill ladda elbilen snabbt avaktiverar du funktionen med ett knapptryck.

2. Möter kraven på en modern laddbox – Denna laddbox möter alla tekniska krav och är utrustad med en typ 2-laddkontakt. Du kan ansluta laddboxen via wifi och 4G för att mäta elförbrukningen i realtid och på så vis få kontroll.

3. Matchar lantbruket eller bilen – Ännu en anledning till att överväga Easee laddbox är dess kompakta storlek och att den finns i fem olika färger. Du kan därmed välja en modell som matchar färgerna på ditt lantbruk eller din elbil. Du kan välja mellan färgerna antracit, vit, svart, röd och mörkblå. Dessutom har den inbyggd belysning som visar status och en touchsensor som känner av när den ska ladda.